Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door Hebetex met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Hebetex verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de Hebetex website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site: altijd naar de Hebetex homepage linken.

Aansprakelijkheid
Hebetex aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Hebetex aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Hebetex opgenomen informatie.
Hebetex is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Hebetex website zouden voorkomen. Hebetex is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Hebetex website zijn gelinked.

Persoonsgegevens
Hebetex verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Hebetex toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Hebetex er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Hebetex
Hebetex verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Hebetex gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Pliss├ę Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezie├źn  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex