De fijnste banken
De woonkamer is het middelpunt van uw huis. Hier ontvangt u uw gasten en ontspant u na een lange dag werken. Wat is er dan belangrijker dan een bank die lekker zit en helemaal bij u past.

Kies de bank die bij u past
Bij elke levensfase past een andere bank, zo merken wij bij onze bezoekers. Tweeverdieners gaan voor stijlvol, jonge gezinnen voor praktisch en groot. En hoe ouder de mensen zijn, hoe meer ze letten op zitcomfort. In welke fase u zich ook bevindt, Hebetex heeft u bank die bij u past.

Welkom bij Hebetex
Hebetex heeft een ruim assortiment comfortabele, uitnodigende zitbanken. In stof, in leer, van 1,5 zits tot hoek. Wij kiezen alleen het beste van het beste, maar dan wel tegen een heel gunstige prijs. Bent u op zoek naar een leren hoekbank, stoffen hoekbank, leren loungebank, stoffen loungebank of een leren of stoffen bankstel: u kunt erop rekenen dat uw ideale bank bij ons te vinden is.

Op onze website alvast een voorproefje, maar in de winkel is er nog veel meer. U bent van harte welkom om eens te komen kijken en uit te proberen. De koffie staat klaar!

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Plissé Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezieën  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex