Mooie én praktische kasten
Dat praktisch en mooi uitstekend samengaan, dat bewijst Hebetex. Want natuurlijk: in eerste instantie is een kast vooral praktisch: u wilt uw spullen netjes en overzichtelijk opbergen. Maar het oog wil ook wat en een kast moet ook gewoon mooi zijn.

Waar moet uw kast aan voldoen?
Elke kast is anders en elke kast heeft een andere functie. Voor u een kast koopt, is het dan ook goed om een paar vragen aan uzelf te stellen:

  • Waar wilt u de kast voor gebruiken?
  • Hoe groot zijn de voorwerpen die in de kast moeten passen?
  • Hoe groot en hoe hoog is de ruimte waarin u de kast wilt plaatsen?
  • Welke stijl zoekt u?

De beste prijs-/kwaliteitverhouding bij Hebetex
We hebben er een neus voor: kasten die voldoen aan alle eisen. Mooi, overzichtelijk en kwalitatief. Zoekt u een dressoir, kledingkast, tv-kast, servieskast of gewoon een kast waarin u al het speelgoed van de (klein)kinderen kwijt kunt?  Bij ons vindt u de kast die bij u past, voor een verrassend lage prijs.

Een voorproefje van ons assortiment vindt u op deze website, maar wilt u onze hele collectie zien? Kom eens langs in onze winkel. De koffie staat klaar!

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Plissé Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezieën  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex