Hebetex: de mooiste gordijnen voor verrassend lage prijzen
Gordijnen zijn zo ongeveer de oudste raambedekkers die we kennen. En nog steeds zijn ze ongekend populair. Niet voor niets, want het zijn echte sfeerbepalers. Hebetex heeft een grootse collectie gordijnen. Die moet u zien!

Kies de gordijnen die bij u passen
Houdt u van ruim en open: kies dan voor een stof waar nog licht doorheen komt, of voor niet-geplooide gordijnen. Wilt u een intieme sfeer? Misschien is het dan een goed idee om vitrage te combineren met een overgordijn in een warme tint. Een overgordijn krijgt volume met een dubbele plooi en gewatteerde voering. Meer in voor een stoere uitstraling? Kies dan voor stoffen met een grovere structuur, zoals katoen of linnen. Ook de stijl van het huis is bepalend: in oudere huizen staan geplooide, rijke stoffen goed, terwijl rechte gordijnen weer beter passen in een nieuwbouwhuis.

Hebetex maakt gordijnen op maat
Bent u erachter welke gordijnen u het liefst wilt? De vakmensen van Hebetex komen bij u thuis om precies de maat op te meten. Vervolgens worden ze in ons atelier genaaid.

Kom langs in onze showroom en laat u uitgebreid adviseren. Bij ons heeft u de keuze uit gordijnen, maar ook heel veel andere raamdecoratie. De koffie staat klaar!

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Plissé Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezieën  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex