Plissé Dupli: functioneel en sfeervol tegelijk
plissé-, dupli- en dupli+gordijnen zijn populair. Niet zo vreemd, want ze passen voor vrijwel elk raam. Bovendien zijn ze niet alleen erg sfeervol, maar ook nog eens bijzonder functioneel. In onze showroom vindt u een grootse collectie tegen scherpe prijzen.

Een uitgebreide stoffencollectie?
Bij Hebetex heeft keuze uit een uitgebreide stoffencollectie. Moderne unikleuren, maar ook eigentijdse dessins en verschillende transparantiegraden. Hoe transparanter, hoe meer lichtinval. Wilt u echt verduistering, dan zijn verduisteringsstoffen ook heel goed mogelijk. De parelmoergecoate en gematilleerde stoffen tenslotte, zorgen voor extra zon- en warmtewering.  

Uitermate geschikt voor uw serre of erker
plissé-, dupli- en dupli+gordijnen zijn bijzonder compact. Dat maakt ze uitermate geschikt om in een serre of erker te gebruiken.

Ideeën of advies over plissé gordijnen?
Kom langs in onze showroom in Denekamp. Vanzelfsprekend komen we daarna met alle plezier bij u thuis om de maten op te meten: dan bent u verzekerd van jarenlang gebruiksplezier.

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Plissé Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezieën  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex