Zacht tapijt tegen nog zachtere prijzen
Tapijt, dan denk je direct aan warmte, luxe en comfort. Lekker met de blote voeten op de zachte vloer. Daarnaast is tapijt geluidsdempend en heeft het een isolerende werking. Hebetex heeft een fijne tapijtcollectie, voor alle smaken, voor alle interieurs. Nog leuker: de prijs-/kwaliteitverhouding is bijzonder goed. Uit voorraad leverbaar!

Hebetex geeft advies

  • In welke ruimte komt het tapijt te liggen?
  • Wordt er veel gelopen of gespeeld?
  • Zijn er kinderen of huisdieren die met vieze voeten over de vloeren rennen?
  • Staan er stoelen met wieltjes?
  • Ligt er vloerverwarming?

Of tapijt past bij de ruimte, kunt u gemakkelijk checken aan de hand van de PIT-symbolen die op de rug van tapijtstalen staan. Die geven alle informatie over de sterkte en het juiste gebruik van het tapijt. Maar ook PIT-symbolen zeggen niet alles. Vraag uw Hebetex adviseur: die geeft het advies dat u nodig heeft.

Hebetex komt het tapijt bij u leggen   
Wij komen bij u langs om het tapijt op te meten en om het te leggen. Dan weet u zeker dat u nog heel lang plezier heeft van uw nieuwe tapijt.

Laat u verrassen in de showroom van Hebetex. De koffie staat klaar!

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Pliss├ę Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezie├źn  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex