Mooi vinyl?
Vinyl staat ook wel bekend als zeil. Het is een zachte kunststof vloerbedekking die goedkoop is en gemakkelijk in onderhoud. Hebetex heeft een ruime collectie vinyl in huis, tegen een heel goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Hebetex geeft advies?
Een vinylvloer bestaat uit zacht geschuimd pvc met een harde toplaag. Het is verkrijgbaar in diktes tot ongeveer 3,5 millimeter. Hoe dikker de schuimlaag, hoe zachter en comfortabeler. Maar vinyl met een dikkere schuimlaag is niet altijd van hogere kwaliteit. Integendeel zelfs. Want als de slijtlaag niet sterk genoeg is, zorgen hakken of vallende voorwerpen juist sneller voor beschadigingen. Kies dus voor vinyl met een sterke toplaag als u de vloer intensief wilt gebruiken. Gaat het om de logeerkamer waar toch niet zo vaak mensen komen, dan kunt u kiezen voor een goedkopere soort.

Meer advies, of advies toegespitst op uw situatie: kom eens binnen in onze showroom, wij leggen u graag alles uit.

Maatwerk vinyl van Hebetex
Desgewenst komen we bij u langs om de vloer op te meten en het vinyl te leggen. Onze vakmensen zijn er zo mee klaar. Dat scheelt u weer tijd.

Hebetex: vinylvloeren tegen een verrassend lage prijs. Kom kijken in onze showroom!

Bedden Matrassen Gordijnen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux  In betweens  Relaxfauteuil  Pliss├ę Dupli  Vouwgordijnen  BeCe  Vitrage  Jaloezie├źn  Tapijt Karpetten Vloerkleden Lamellen In between Bedden Matrassen Banken Stoelen Tafels Teak Grenen Eiken Luxaflex Velux Merknaam Tapijt Karpetten Lamellen In between Eiken Luxaflex